Vilken tisdag, spännande!

IMG_5115.JPG

På tåget mot Helsingborg! En heldag på kontoret på HSO Malmö, givande möte med politiker kring Tillgänglihetspolitiken och Handikappsfrågor (min hjärtefråga). Sen förberedande av något nytt, intressant och spännande långsiktigt uppbyggande… (vad kan detta vara?? blir ju nyfiken) 😉

Och så avslutar jag även denna dagen med ett spännande möte som fick mig att tänka efter på ett bra men ändå viktigt sätt. Att ta vara på Livet och vardagen här och nu är viktig. Tänk så snabbt saker och ting kan få en vändning! Så glad för allt jag har och de jag strävar efter att få bygga upp på de olika planen och nivåerna. För familj, vänner och arbetsmöjligheter! Tack för insikten! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.