Vardag igen

Ja, då var det vardag igen.. komma in i sina rutiner och jobba på tåget mellan Helsingborg och Malmö!

IMG_5106.JPG

Tänk så mycket rutiner vi egentligen har inne och som vi inte tänker på. Man planerar, utför och bara fortsätter utan ibland stanna upp och reflektera. Tanken till detta inlägget fick jag igår av föreläsningen igår på Transfer med Christina på RelationsUtveckling.
Tanken som slog mig påvägen hem var och hur är relationen till mig själv, kalendern, omgivningen och framförallt Självkänslan? Vi går ut och in.. fram och tillbaka.. upp och ner! Men tänker vi på hur vi ”är” och hur vi tillbringar vår tid på ett bra och sunt sätt? 🙂

Bara den enkla tanken.. trivs och mår du bra med ditt jobb? eller är det ”tryggheten” som håller dig fast? eller kanske rent av relationen till kollegorna som är så trygg och DU bara är kvar?

Intressant tanke.. eller hur? 😉

Relationen till mig själv har jag funderat på sen juli i fjol när jag bröt upp mitt förra förhållande. Vad jag vill, vad jag mår bra av och hur jag vill ha relationen till mig själv och den medmänniskan som kommer in i mitt liv och vill dela vardagen med mig!
Intressant tankar.. ”Klick, klick och klick”! Det finns ”punkter/saker” som jag tycker är viktiga för att jag ska må bra och trivas med just mig själv i relationen med Plunteman och Självkänslan!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.