Påväg mot huvudstaden

jaha! Då var det äntligen dags att snart kliva ombord flyget mot Stockholm. Kan väl erkänna att jag är ”smått nervös”!! Inte för att jag förstår varför.. men ändå! 😉

20140614-110245-39765359.jpg

Det är nästan 1,5 år sen jag flög sist! Nu hoppas jag på att det blir oftare, då jag älskar att flyga.

20140614-110356-39836818.jpg

Jag ser till Stockholm för att nätverka, delta på Organisationsmöte och representera PG SydHIV-Sveriges möte! Ska bli kul och intressant. Imorgon eftermiddag planerar vi att planera höstens aktiviteter på PG Syd och på måndag är det möte på HIV-Sveriges huvudkontor!
Med andra ord, är det hyfsat fullspäckat schema förutom idag lördag 😉

Mitt jobb är grymt spännande, roligt, kreativt och framför allt väldigt lärorikt! Att få möjligheten som Organisationsutvecklare på HSO Malmö att utveckla och hjälpa våra medlemsorganisationer att utvecklas, innebär ju det nästa det bästa av allt – att jag får möjligheten att hjälper flera medmänniskor framåt! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.