Givande dag

Den ena dagen, är som tur e… inte den andra lik! 😉

2014-06-11 18.59.12

Personal/planeringsmöte, sen vidare till Kommunförbundet Skåne och sen ikväll avslutade jag med att delta på invigningsflytten av RSMH i Malmö!! När man väl är effektiv hinner man med mycket. 🙂 Idag har det blivit både Brukarportalen och HSO i Malmö i en stor kombination!!

2014-06-11 21.39.20

Efter en kreativ arbetsdag i Malmö passade jag på att ta mig till havet i Helsingborg!! Vilken passade på att binda in klippet nedan 😉

2014-06-11 21.40.05

 

2014-06-11 21.41.31 HDR

 

Ja, idag har jag blivit efterfråga på tre olika möten. Jag har nog verkligen lyckats sälja in mitt egna varumärke Plunteman på ett starkare sätt än vad jag trott!! Så otroligt glad jag blir när man blir efterfrågad bland olika medlemsorganisationer och att goa medmänniskor vill boka in möte för att få hjälp, inspiration och rådgivning framåt i olika frågor 🙂 Det är precis det jag brinner för.. nämligen få hjälp medmänniskor framåt!!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.