Bra jobbat

det är en härlig bekräftelse på ett bra jobb 🙂

Bra jobbat.JPG-for-web-large

Jag stormtrivs med mitt jobb som Organisationsutvecklare på HSO i Malmö.

Smile on a dollar

 

Ikväll var jag och träffade en ny vän, hon har stor erfarenhet inom biståndshandlingen inom socialtjänsten antar jag att det var? strunt samma.. en viktig roll i alla fall. Och vi kom då in på mitt engagemang som jag har i olika föreningsverksamheter och hur viktigt det egentligen är oavsett ålder att få känna sig behövd och framförallt, – få hitta sin ”passion” i livet.

Vi pratade om min bakgrund och jag inser att jag växt så otroligt mycket både inom både min Självkänsla, Självförtroende och i min yrkesroll som Organisationsvecklare. För bara några år sen, så satt jag bakom en datornskärm och knappade in butiksartiklar och tog betalt i kassan.

Nu sitter jag som en spindel i nätet i en helt fantastik paraply/samarbetsorganisation där jag får möjligheten att dels utveckla organisationen, nätverka, administrera, knyta bra och viktiga kontakter utåt åt vår organisation och också dela med mig utav allt som jag lär mig.

Att våga utvecklas är viktigt. Oavsett inom vilket område, så är det också viktigt att låta sig Själv ta plats – finna sig själv och få bli stark i sin yrkesroll. Jag har funnit mitt jobb som jag brinner, Tillgänglighet, nätverk och skapa nya möjligheter för vår målgrupp jag jobbar med. Få möjligheten att vara kreativ och bygga upp projekt för att stärka medmänniskor i olika livssituationer.

Jag känner mig glad, ambitiös och framförallt, – få möjligheten att utvecklas tillsammans med mina kollegor. Ta del av varandras resor och utbyta erfarenhet. 🙂

Sommaren är kommen, vårkänslorna har satt igång och nu väntar jag bara på sommarvärmen och få möjligheten att ta lite semester och ladda batterierna inför en spännande och kreativ höst!

 

Magkänslan har jag fått, är stark – den ger mig stark dragningskraft framåt! Jag är nyfiken, är jag öppen för möjligheter och såklart – ser jag framemot härliga sommardagar och kunna sitta i solen och öppna upp mejlen och skriva på kreativa projekt.
Och såklart, vara ledig och få möjligheten att fira min 30 årsdag 🙂 och mycket mera!! 

 

Kram på Er 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.