Vi tar oss framåt

Efter den så träffade jag härligt grymma Sofia 🙂

2014-05-28 16.58.13

Vi började med en väldigt trevlig och smakrik middag på Viggos i Lund! Fantastiskt väder, synd bara att värmen tillfälligt har avtagit!!

2014-05-28 16.58.21 HDR

Vi satt och prata härliga minnen och grymma kreativa planer framåt. Det var ju några månader sen vi sågs sist, samtidigt som det kändes som igår.

2014-05-28 20.58.24

Den 16/6 träffas vi igen, Sofia möter då upp mig efter att jag vara på Organisationsträff på HIV – Sverige i Stockholm. Nej, jag har inte HIV, men jag sitter med i styrelsen för PG Syd och då har jag fått lite nya och spännande uppdrag som innebär att bland annat resa till Stockholm för att lära mig mera kring ämnet! Så den 14-16/6 är Pluntisen i Stockholm. Jag flyger såklart ditt och bor på Södermalm i huvudstaden 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.