Studiebesök på

Frösunda i Malmö!!

2014-04-30 11.21.36

Välkommen in till ett stort kontorskomplex med bra och välbemötande entré och gott intryck!! Att deras kontoret i Malmö ligger ute vid Jägersro har en eftertanke, tillgängligheten är god och personalen har ett bra bemötande.

2014-04-30 14.44.35

Jag lovade att jag skulle skriva lite.. 😉 När jag får ett sådant gott bemötande och där det byggs upp samarbetsmöjligheter på olika sätt, sådant gillar jag starkt!

2014-04-30 14.46.10

 

Jag fick med mig en hel sportbage med olika informationsdokument, reklamprodukter och så fick jag denna helläckra munkjackan 🙂 Den gillades skarpt när jag kom tillbaka till kontoret på HSO i Malmö. Funderar nu på om jag ska ha den hemma eller på jobbet?

 

Till Frösunda säger jag, – tack för ett trevligt möte – bra dialog. Nu funderar vi ut bra samarbetsmöjligheter!! Anledningen till möten med olika assistentbolag är dels att stärka och lära mig mera kring dom. Och sen så är det ju också som så… att våra medlemsgrupper inom HSO i Malmö kan finnas som kunder hos dom. Sen anordnar Frösunda intressant evenemang och föreläsningar, sånt gillar!!

 

Brukaren i fokus!! 
Där fick jag in Brukarportalen också!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.