Idag är det en sådan

2013-06-07 15.40.33

dag då jag vid datorn, fyller mig med inspiration, – lyssnar på härlig musik, har solen i ansiktet och har precis läst igenom ett åtta sidor ”långt” utkast på mina första tilltänkta bok 🙂

Skärmavbild 2014-04-11 kl. 14.24.26

Jag loggade in på Länsförsäkringar och inser så enkelt, lätt och översiktligt det är med att ha ”mycket” under ett och samma tak!!

Skärmavbild 2014-04-11 kl. 00.38.38

Samtidigt som jag försöker koppla av, sitter jag och funderar på hur HSO i Malmö kan samverka, delta och lyfta fram ännu flera viktiga och kreativa frågor som gör att vi belyser vårt område ännu mera!

HSO_malmo

Jag delar BrukarportalenFacebook och försöker även här sitta och fundera på hur vi kan utveckla och vara strategiska framåt 🙂

Tänk vilken möjlighet det finns med Brukarportalen, så många relevanta och givande målgrupper som kan använda sig utav en lätt användbar sida. Som ständigt kan vara under utveckling, nå berörda målgrupper och stärka samhällsresurser på olika sätt 🙂

Skärmavbild 2014-04-08 kl. 18.44.13

 

Jag inser att jag har en grym kompetens med mig längs vägen. Som Dyslexiinformtör, som får möjligheten att föreläsa och dela med mig av mina skolbakgrund och på så sätt hoppas kunna hjälpa ungdomar att förhoppningsvis få mera stöd och resurser tilldela i tid i sin skolutveckling 🙂

Samtidigt som jag längs min väg, har startat upp Vilja & Styrka, fått möjligheten att bli Organisationsutvecklare i HSO i Malmö och på så sätt hjälpa till att stärka och driva övergripande frågor framåt som berör våra medlemsorganisationer i HSO Malmö. 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.