#Deträckernu

Vilken tuff start på denna veckan!! Vaknade av dundermigrän och kunde inte lyfta på huvudet förrän Kl 13.. efter några timmars vila till, och kollande på nyheterna, bestämde jag mig för att trotsa den sista huvudvärken för att manifestera och markera min ståndpunkt i att #Deträckernu

2014-03-31 19.04.31

Det var fullsmockat med människor på Stortorget och runtomkring Kärnan i Helsingborg. Vi manifesterade kring att det nu får vara nog med olyckshändelser kring olika evenemang. Jag brukar inte gilla SPORT..!!

2014-03-31 19.31.25

Men jag ville ändå skänka en tanke till de anhöriga som i söndags miste sin familjemedlem i ett sportevenemang. Detta får bara inte hända igen.. det hände och nu måste det verkligen blir skärpning kring olika evenemang.

2014-03-31 19.31.54

2014-03-31 19.32.28

(Texten på bandarollen: Kom så målar vi stan röd & blå.
Men fan inte med blod och blåmärken.)

Jag skänker min tanke till de anhöriga och till sportvärlden av den mening att jag nu tycker att sportsupportrar och andra sportfantaster på olika sätt, nu behöver ta sitt ansvar! Tack HIF för att ni idag verkligen visade vad ni tyckte, tänkte och kände på er hemsida!!

Skärmavbild 2014-04-01 kl. 01.44.17

Sport och nöje i all ära. Men det får INTE kosta någon annan medmänniska liv!!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.