Denna ”lill”-lördagen

2014-04-16 13.34.46

Vilken match, vilken dag!! Nu har jag gått på helgledighet och det känns skönt.. samtidigt som jag vet att det finns grymt mycket som jag egentligen skulle vilja göra.

2014-04-16 15.56.35 HDR

Men som en kollega sa till mig innan jag ställde in autosvaret på mejlen.. det är ingen som tar uppgifterna ifrån dig Pluntisen 😉 Helt rätt!!
Dessutom är ju inte koncentrationen den bästa utanför Stadshuset i Malmö.. de opererar ju en av Malmö största och mest trafikerade gator… som du ser på första bilden!!

Nåväl, jag ska i alla fall göra mitt bästa för att hålla lite ledigt ifrån Brukarportalen och HSO i Malmö, fast det absolut inte är det lättaste!! Jag stormtrivs med mina jobb och jag får hela tiden möjlighet till utveckling, vilket gör att mejlen ändå kollas av på ledigheten 😉

2014-04-16 19.05.07

Första lediga timmen inför påsken blev till att leta reda på tågresenären Niclas från Älmhult.. tågen stod juuu helt still i Skåneland under tidig kväll… vad händer Skånetrafiken..? Vill ni inte ha flera resenärer?

2014-04-16 19.06.52 HDR

Nåväl, påskledigheten påbörjades på Emporia med Niclas, han tog sitt första centrumbesök där idag…
Jag som stolt och glad Helsingborgare… föredrar ju VÄLA före Emporia 😉

2014-04-16 19.06.33 HDR

 

 

2014-04-16 20.17.22

 

Innan vi lämnade Malmö för att åka tillbaka till Helsingborg, så åkte vi till Utsiktsplatsen vid Öresundsregionens förbindelse. Vilken enormt vacker utsikt och så perfekt tid på kvällen och hinna se solnedgången.. hade dock föredragit om det varit lite varmare 😉 Klart, man kan ju inte få allt!!

 

Så, klockan är ute i småtimmarna – kanske dags att krypa ner i sänghalmen så att man kommer upp i tid så att man hinner ta vara på sina kommande lediga dagar 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.