Applet ger

Skärmavbild 2014-04-21 kl. 18.44.55
support, – vilket inte så många andra frukter gör!! Nu var jag riktigt komisk.. 😉 Skämt o sido, när jag köpte min MacBook Air – köpte jag även till One to One för att få hjälp, lära mig datorn på bästa möjliga sätt!!

2014-04-21 18.46.45

 

I eftermiddag har jag varit på Apple Storebutiken på Väla och fått ytterligare kunskap kring min dator och iTunes och de många funktionerna. Som jag fascineras av är att Apple butikernas medarbetare har så bredd och bra kompetens. De tar sig tid och framförallt – så ger dig sig inte förräns kundens ”eventuella” bekymmer” är lösta.

Jag är väldigt nöjd som Applekund och trodde inte detta för några månader sen. Men jag som vill ha struktur, Ordning & Reda och ha ”lite mera koll” på saker och ting – tycker jag Applet ger mig större möjlighet till detta!! Framförallt – synkroniseringen mellan olika Apple produkter!! 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.