Tänk att en

Skärmklipp140305(klicka på bilden ovan så kommer du till artikeln.)

artikel som skrev om mig och Vilja & Styrka sommaren 2012 mitt uppe i företagsstarten och allt, nu återuppstår på nätet! Så grymt fantastiskt och roligt 🙂 Nätet är verken framtiden, nutid och dåtid – allt i ett så att säga.. 

Nu drygt 1,5 år senare sitter jag och jobbar som Organisationsutvecklare på HSO i Malmö, med likartade frågor, som anställd och med kreativa möjligheter och ett grymt stort nätverk. Så mycket som händer och så otroligt roligt och spännanande! Och att jag dessutom har möjligheten att vara med i utvecklingen av den fantastiska BrukarPortalen.

Hihi!! Nu kanske min dyslexi kommer in, men vad gör det? Jag är stolt och glad dyslektiker som lärt mig att ta mig framåt på olika vägar och se möjligheter även i de mest tuffa situationer som livet ger en!! 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.