Kanske dags att

återuppta verkligheten igen efter några dagar ifrån Bloggen och verkligheten 😉

Denna låten ifrån Dash Berlin introducerade Nikke mig till förra förra veckan!! Sen dess har denna låt spelats om och om igen..

Ber om ursäkt om jag varit frånvarande lite de senaste dagarna, men har behövt en paus – tid att hinna ikapp mig själv.. det jag håller på att strukturera och bygga in i mig utmaningen av 2*50=100 % tjänster! Vilket jag är otroligt tacksam för att jag får möjligheten till. Samtidigt som det kräver väldigt mycket diceplin och organisering. Vilket jag verkligen gillar!!

2014-03-22 17.55.40

Denna helgen har jag haft förmånen att vara ”själv” i mina föräldrars hus och när de nu kommer hem igen om någon timme.. väntar en överraskning som jag tycker är rolig, – vilket jag även hoppas att De uppskattar 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.