Idag har det varit

en dag då mina Självkänsla vid olika tillfällen verkligen satts på prov. En dag som jag lärt mig var och hur mina ”gränser” kan töjas på och framför allt – att lära sig att behärska sig i väldigt tuffa situationer!!

2014-03-11 18.47.19

Denna platsen, med både soluppgång och solnedgång är en plats som ger mig styrka, energi och framför allt – där jag kan ladda på med ännu mera kraftfull Självkänsla.

Cara Mia, – är låten som stärker mig i de mest behövliga situationer när jag inte har tillgång eller möjlighet att ta mig till havet längs Helsingborgs vackra kust!

 

Jag vill också säga som såhär, – att utmanas och bli utmanad är en styrka i sig. Dock behöver vi alla – i olika situationer lära oss att allt inte är självklart och att olika ”kunskaper” inte alltid är självklara för våra medmänniskor. Att prata ”klarspråk” kan för mig betyda en sak och för dig betyda en helt annan sak!

 

Sist men absolut inte minst vill jag avsluta torsdagen den 13:e mars med orden: Du är Söt, Du är Stark och Du är Bra på att Vara Dig Själv!! 😉 Tänk på diiin självkänsla!! 

Nu säger jag God natt så hörs och ses vi imorgon!! 🙂 Kramen till Dig, det är du värld!!

 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.