Teamet out

hämta

 

 

Egentligen, om jag ska vara riktigt ärlig och berätta för er, – så har jag tagit en teamet out ifrån Facebook de senaste fem dagarna. Vilket verkligen har varit behagligt, frigivande och avslappnande. Dock kan jag vissa stunder vissa dagar känna mig ”frånkopplad”. Samtidigt som jag inser att jag fått möjligheten att tänka, andas och prioritera om i ”rutinsaker”.

Jag berättade om min teamet out innan idag för min läkare som jag träffat för att få koll på hälsan, läkaren frågade mig då.. vad har Du gjort istället? Ingen aning , – levt mera kanske – då skrattade han bara!! 😉

 

Ibland är det riktigt trevligt och roligt att släppa taget kring Sociala sidor och istället infinna sig i verkligen, fast att jag vet att det kan vara väldigt svårt – då de ”Sociala sidorna” kan vara beroendeframkallande och man kan ju lätt ”missa något”..?!? 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.