Ett gott skratt

får inleda denna halvt Soliga onsdagsmorgon 🙂

image

Pluntisen sitter och går igenom mejlboxen, som jag inte hann med igår och Sofia Lund har postat ett härligt inlägg på sin Röa goa blogg!

Ett inlägg som ger en olika tankar, eftertänksamhet, ett gott skratt och hur ”bra” det är att bo i det tilltänkta kollektivet! Humm, min första tanke när jag läser om kollektivet: det är inget för Plunteman.

En av många saker som jag håller håller med Sofia om, är ju det om tillgängligheten till bostadsmarknaden.. Och sen att vi Socialdemokrater verkligen behöver se över och att Studiemedlet för studenter! Detta för att öka möjligheterna till en stabilare ekonomi som student och dessutom, kunna flytta hemifrån och få möjligheten att utvecklas och ta steg framåt 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.