Vad är viktigast?

att lyssna och kolla på kalendern eller hälsan? Vaknade kl 07:15 med dunderhuvudvärk och ont i hela kroppen. Nu är jag återigen på benen, men nu är det på allvar dags att ta tag i hälsan. Jag vet inte vad som händer – men det är något jag definitivt ska ta reda på! Dags att boka tid hos en läkare och göra en grundlig hälsoundersökning.

Helt ärligt – jag stormtrivs på mitt jobb som Organisationsutvecklare/Informatör och jag håller på att bli insatt i politiken! Jag tar det lugnt och är inte ”överbokad”.. vad är det då som gör att kroppen säger ifrån efter en sådan bra avkoppling från den 19/12 till den 7/1?

Nu är det verkligen dags för Pluntisen att ta tag i hälsan, välmåendet och be sjukvården om hjälp eller om det är någon annan som kan hjälpa mig framåt?

image

Detta leende finns inombords – men jag behöver få styrkan utåt!!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.