Bara till att göra det…

schema

 

Äntligen börjar jag upptäcka nya rutiner, nya metoder som kan fungera och framför allt – att hälsan hänger med på dom!!

Jag måste bara få säga som så, att jag verkligen uppskattar mitt nätverk med blandningen av medmänniskor, kompetenser och kreativa energier. En del är kreativa då, andra är kreativa då!! Det bästa av allt – man delar med sig och vågar ge och ta..

I mejlboxen öppnar jag upp inspirationsmejlet ifrån Eva Jansén, som driver Oglio. Sen jag träffade Eva första gången känner jag bara inspiration, kreativitet och framför allt, väldigt bra lösningar och texter i blogginlägg hon publicerar. Hon får en att känna sig produktiv, man tänker liksom efter och framför allt – så är det roligt att iscensätta hennes praktiska tips på att bli effektivare! 🙂

Veckan kreativa tidsschema från Eva!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.