Inspiration till en

bättre skola. Det är vad jag får av att läsa på #Skolvårens Adventskalender! Så otroligt mycket intressant, roligt och relevant material! Det gillar jag.

Skärmklipp1312050

 

Via gårdens adventsinlägg så fick jag fram lite nya länkar och väldigt rolig information, nämligen till Skolvision. Sånt gör mig riktigt glad och det gör att jag verkligen vill sprida detta vidare.

Skärmklipp131205

 

Att jobba med skolfrågor i olika avseenden, det är vad jag verkligen brinner för. Att få möjligheten att jobba med olika funktionsnedsättningar i skolkombination, det verkligen kreativt, lärorikt och framför allt – intressant läroprocess dagligen.

 

Ja, jag håller mera och mera tummarna för att vi får en ny Regeringen vid valet 2014 så att vi (de Röda) kan under den kommande mandatperioden jobba för att stärka skolan, stärka resurserna – men framförallt stärka elevernas/individens inlärningsprocess på olika sätt.

Att skapa, inkludera och stärka individen – stärka kunskapsintaget och framför allt, göra skolan ”roligare” vilket jag tror och har en skarp känsla av att vi stärker elevernas kunskapsintag. Vi Skolengagerade medmänniskor – skolpersonal, föräldrar och politiker – det är vi som på olika sätt har till ansvar att föra kunskapen vidare på ett kreativt och roligt sätt.

Individen i fokus, oavsett funktionsnedsättning eller inte – vill önskar jag kunna ge alla våra unga medmänniskor samma chans in på arbetsmarknaden, för att på så sätt kunna stärka deras Självkänsla av att de får möjligheten att känna sig behövda och inkluderade i samhället. Varje medmänniska har en unik resurs, låt oss ta tillvara på den! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.